C-Tech 2CO3TB detector pentru calitatea aerului 5 in 1

205 lei TVA inclus

SKU: 2CO3TB

Detector pentru calitatea aerului C-Tech 2CO3TB, cu Bluetooth, aparat 5 in 1, capabil sa monitorizeze factorii poluanti din spatii inchise.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech 2CO3TB detector pentru calitatea aerului, cu ecran LCD color, cu Bluetooth si cu acumulator reincarcabil. Se foloseste pentru a controla calitatea aerului in birouri, spatii de productie, sali de cursuri, case, solarii si sere, magazine, statii de combustibil etc.
Aparatul da alarma atunci cand valorile la bioxid de carbon, formaldehyda si la compusii organici volatili depaseste valorile normale. Linia de la baza isi schimba culoare in functie de concentratia bioxidului de carbon.
Ideal concentratia bioxidului de carbon trebuie mentinuta sub 800 PPM peste aceasta valoare poate provoca dureri de cap si ameteala.
Formaldehyda este un element toxic si cancerigen puternic si provine dintr-o serie de surse de la respiratia umana la lemn prospat taiat, alimente contaminate, dezinfectanti, vopsele si chiar textile. Acasa este recomandat sa fie sub 0.08 mg/m³ iar pentru muncitorii in constructii se acepta 0.1 mg/m.
Concentratia totala de compusi organici volatili sunt toti poluantii din aer de origine organica, gen benzen, toluen, glycoli, compusi rezultati de la fumat, din activitatile industriale etc. Surse importante acasa, sunt fumatul, vopselele si solventii, pesticidele, detergentii, dezinfectantii, adezivii, mobila noua etc. Valori acceptabile sunt de 0.5 mg/m, ideal sub 0.3 mg/m³.
Detectorul dispune de un acumulator 18650 cu capacitatea de 1500 mAh. Acesta asigura aproximativ 7 ore de functionare. Se poate inlocui cu unul de capacitate mai mare.
Incarcarea se face cu ajutorul unui port micro USB astfel nu aveti nevoie de incarcator specializat.
Manualul contine un cod QR care va permite sa downlodati un App pentru telefoanele pe Android si sa va conectati cu telefonul la aparat prin Bluetooth (App-ul a fost testat si functioneaza). Acesta va permite sa vizualizati datele mai amanuntit si sa faceti grafice.
Dimensiuni 85 x 65 x 35 mm

Masoara:

 1. Concentratia bioxidului de carbon CO2: 400 – 6000 PPM, acuratete ±50 PPM, rezolutie 1 PPM
 2. Concentratia Formaldehydei HCHO: 0 – 6 mg/m³, acuratete ±5%, rezolutie 0.001 mg/m³
 3. Concentratia totala de compusi organici volatili TVOC: 0 – 2 mg/m³, acuratete ±5%, rezolutie 0.001 mg/m³
 4. Temperatura aerului: -10 +50°C, acuratete ±2°C, rezolutie 1°C
 5. Umiditatea aerului: 0 – 99 %RH, acuratete ±3 %RH, rezolutie 1 %RH

Utilizare:

 1. Puneti la incarcat aparatul macar 30 de minute dupa ce l-ati primit (o incarcare completa dureaza 3 ore). Scopul acumulatorului intern este de back-up, de a asigura functionarea aparatului daca exista pana de curent.
 2. Daca este folosit pe acumulator, opriti aparatul cand nu este nevoie de el, pentru a nu fi nevoiti sa il incarcati des.
 3. Amplasati aparatul intr-un loc unde nu bate soarele pe el si unde nu sunt interferente electromagnetice si praf. Praful poate bloca senzorii dupa un timp.
 4. Apasati butonul de ON lung pentru pornire. Apasati de doua ori scurt pentru a activa sau dezactiva alarma.
 5. Daca arata brusc date anormal de mari si chiar se declanseaza alarma mai ales in primele zeci de minute de functionare, dati un restart sau mai multe.
 6. Nu puneti mana pe aparat cand cititi valorile, deoarece senzorii pot sa functionele eratic.
 7. In timpul incarcarii este normal sa arate o temperatura ridicata. Aceasta o sa revina treptat la normal dupa ce incarcarea s-a terminat, chiar daca este alimentat de curent mai departe.
 8. Daca arata grade Fahrenheit in loc de grade Celsius apasati o data scurt butonul ON.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

1228633581164

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech 2CO3TB detector pentru calitatea aerului 5 in 1”