C-Tech HD05 detector pentru calitatea aerului 7 in 1

215 lei TVA inclus

SKU: HD05

Detector pentru calitatea aerului C-Tech HD05, capabil sa monitorizeze agentii poluanti din spatii inchise, afiseaza 5 parametri plus ora si data.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

C-Tech HD05 detector pentru calitatea aerului, cu ecran LCD mare si cu acumulator reincarcabil. Se foloseste pentru a controla calitatea aerului in birouri, spatii de productie, sali de cursuri, case, solarii si sere, magazine, statii de combustibil etc.
Aparatul da alarma atunci cand valorile la bioxid de carbon, formaldehyda si la compusii organici volatili depaseste valorile normale. Linia de sub valoarea bioxidului de carbon isi schimba culoare in functie de concentratia acestuia.
Poate fi folosit ca si ceas de masa, afiseaza ora si data.
Intensitatea luminoasa a ecranului poate fi reglata. Daca il folositi pe acumulator, reduceti intensitatea luminoasa, pentru ca acumulatorul sa tina cat mai mult.
Ideal concentratia bioxidului de carbon trebuie mentinuta sub 800 PPM peste aceasta valoare poate provoca dureri de cap si ameteala.
Formaldehyda este un element toxic si cancerigen puternic si provine dintr-o serie de surse de la respiratia umana la lemn prospat taiat, alimente contaminate, dezinfectanti, vopsele si chiar textile. Acasa este recomandat sa fie sub 0.08 mg/m³ iar pentru muncitorii in constructii se acepta 0.1 mg/m.
Concentratia totala de compusi organici volatili sunt toti poluantii din aer de origine organica, gen benzen, toluen, glycoli, compusi rezultati de la fumat, din activitatile industriale etc. Surse importante acasa, sunt fumatul, vopselele si solventii, pesticidele, detergentii, dezinfectantii, adezivii, mobila noua etc. Valori acceptabile sunt de 0.5 mg/m, ideal sub 0.3 mg/m³.
Detectorul dispune de un acumulator 18650 cu capacitatea de 1200 mAh. Acesta asigura aproximativ 6 ore de functionare.
Incarcarea se face cu ajutorul unui port USB tip C.
Dimensiuni 160 x 90 x 41 mm

Masoara:

 1. Concentratia bioxidului de carbon CO2: 400 – 5000 PPM, acuratete ±50 PPM, rezolutie 1 PPM
 2. Concentratia Formaldehydei HCHO: 0 – 0.6 mg/m³, acuratete ±5%, rezolutie 0.001 mg/m³
 3. Concentratia totala de compusi organici volatili TVOC: 0 – 2 mg/m³, acuratete ±5%, rezolutie 0.001 mg/m³
 4. Temperatura aerului: +1 +70°C, acuratete ±1°C, rezolutie 1°C
 5. Umiditatea aerului: 0 – 99 %RH, acuratete ±2 %RH, rezolutie 1 %RH
 6. Data
 7. Ora

Utilizare:

 1. Puneti la incarcat aparatul macar 30 de minute dupa ce l-ati primit (o incarcare completa dureaza 3 ore). Scopul acumulatorului intern este de back-up, de a asigura functionarea aparatului daca exista pana de curent.
 2. Daca este folosit pe acumulator, opriti aparatul cand nu este nevoie de el, pentru a nu fi nevoiti sa il incarcati des.
 3. Amplasati aparatul intr-un loc unde nu bate soarele pe el si unde nu sunt interferente electromagnetice si praf. Praful poate bloca senzorii dupa un timp.
 4. Apasati butonul de ON lung pentru pornire. Apasati + sau – pentru a regla intensitatea afisajului.
 5. Apasati lung M, apoi folositi + sau – pentru a ajusta anul. Apasati scurt M din nou si continuati pana setati data si ora.
 6. Daca arata brusc date anormal de mari si chiar se declanseaza alarma mai ales in primele zeci de minute de functionare, dati un restart, sau mai multe. Cu cat functioneza mai mult cu atat incepe sa devina mai precis.
 7. Nu puneti mana pe aparat cand cititi valorile, deoarece senzorii pot sa functionele eratic. Daca suflati puternic peste el o sa inregisteze temperatura, umiditatea si bioxidul de carbon din respiratie, dar dupa cateva minute o sa isi revina singur.
 8. In timpul incarcarii este normal sa arate o temperatura ridicata. Aceasta o sa revina treptat la normal dupa ce incarcarea s-a terminat, chiar daca este alimentat de curent mai departe.
 9. Daca arata grade Fahrenheit in loc de grade Celsius apasati o data scurt butonul M.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

634885573252

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech HD05 detector pentru calitatea aerului 7 in 1”