Benetech GM8805 detector monoxid de carbon

325 lei TVA inclus

SKU: GM8805

Detector de monoxid de carbon Benetech GM8805 profesional, cu interval de masurare 0 – 1000 PPM. Dispune de alarma reglabila la anumite valori.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Benetech GM8805 detector de monoxid de carbon (CO), profesional. Se foloseste pentru a controla calitatea aerului in birouri, spatii de productie, sali de cursuri, case, solarii si sere, magazine, statii de combustibil, ateliere auto, parcari spatii incalzite cu carbuni, combustibili petroliferi, gaz etc.
Concentratia monoxidului de carbon in mod normal trebuie sa fie ZERO. Sub nici o forma nu trebuie sa depaseasca 100 PPM. Monoxidul de carbon este cu mult mai periculos decat bioxidul de carbon. Simptomele dureza zile si poate provoca moartea mult mai rapid. Efectele la inceput seamana cu intoxicarea cu bioxid de carbon asa ca este greu sa se faca un diagnostic precis in stadii incipiente.
La valori de peste 100 PPM avem dureri de cap, oboseala, stari de voma, ameteli. La 800 PPM moartea survine in 2-3 ore, depinde de persoana.
Sursele care genereaza monoxid de carbon sunt motoarele termice, soblele pe lemn, carbune, combustibil lichid, boilerele, centralele si aragazele care functioneaza deficitar.
Aparatul dispune de un afisaj mare LCD, iluminat. Acesta pe langa concetratia monoxidului de carbon, mai arata temperatura, nivelul de incarcare a bateriilor si modul de lucru in care se afla.
Dispune de alarma ajustabila si de oprire automata dupa 10 minute.
Pe langa monoxidul de carbon, aparatul mai masoara temperatura ambientala, cu o rezolutie de 0.1°C.
Functioneaza cu doua baterii AAA, incluse.
Dimensiuni 136 x 56 x 30 mm

Masoara:

  1. Concentratia monoxidului de carbon (CO): 0 – 1000 PPM, rezolutie 1 PPM, acuratete ±5 %

Utilizare:

  1. Instalati bateriile respectand polaritatea si apasati ON. Dupa 10 secunde aparatul o sa inceapa sa detecteze.
  2. Pentru a testa aparatul, porniti un motor termic (autoturism, masina de tuns iarba, motocicleta etc) si apropiati aparatul incet de teava de esapament. NU lipiti senzorul de ea, doar apropiati incet. Respiratia NU contine monoxid de carbon, nu are rost sa suflati catre aparat.
  3. In mod normal, aparatul trebuie sa arate ZERO. Daca uneori arata alta valoare, dar revine la ZERO, este normal, a detectat molecule izolate in aer.
  4. Daca aparatul arata permanet o anumita valoare fluctuanta si nu revine la ZERO, va aflati in prezenta unei surse de modoxid de carbon. Daca nu depaseste 50 PPM sunteti in siguranta.
  5. Folositi butonul de SET pentru a seta alarmele – vine setat din fabrica la 50 PPM si 100 PPM.
  6. Apasati butonul SCAN, pentru a vedea valoarea medie, valoarea maxima si a bloca o anumita valoare.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6922347680476

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Benetech GM8805 detector monoxid de carbon”