C-Tech kit NPK-PH pentru azot fosfor potasiu PH

90 lei TVA inclus

SKU: THE1821

Trusa de analiza a solului C-Tech kit NPK-PH, utilizat pentru a analiza concentratia azotului, fosforului, potasiului si pentru PH-ul din sol, contine 160 de teste.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech kit NPK-PH de analiza a solului pe baza a 4 parametri: azot (N), fosfor (P), potasiu (K) si PH. Acest kit va permite sa efectuati 160 de teste, cate 40 pentru azot, fosfor, potasiu si PH, fara sa mai fie nevoie sa apelati la un laborator specializat.

Masoara:

Azotul – este direct responsabil de cresterea si inverzirea frunzelor. Deficienta de azot cauzeaza ingalbenirea frunzelor si crestere incetinita. Suprabundenta de azot duce la frunze dese si intarzie inflorirea. Planta este susceptibila la boli iar fructele sunt de slaba calitate. Azotul este important in special, pentru plantele cultivate pentru frunze. In plus, stimuleaza utilizarea altor nutrienti din sol.
Fosforul – este un element important in dezvolarea semintei si a radacinilor. Deficienta de fosfor opreste cresterea si produce sterilitatea semintelor. Fosforul ajuta la dezvoltarea plantelor cultivate pentru seminte si radacini, dezvolta fructele, creste continutul de vitamine, iar planta devine mai rezistenta la boli si inghet.
Potasiul – favorizeaza sinteza proteinelor, formarea carbohidratilor, imbunatateste culoarea si gustul fructelor, ajuta la dezvoltarea timpurie, creste rezistenta la inghet si boli. Plantele cu deficienta de potasiu sunt mici cu radacini slab dezvoltate. Frunzele sunt patate si curbate, par uscate la margine, iar recoltele sunt slabe.
PH – controleaza cat de bine plantele utilizeaza nutrientii din sol. Fiecare planta prefera un anumit PH, de aceea este important sa cunoastem preferintele lor. Este indicat ca pe un sol de un anumit PH sa cultivam impreuna plante care prefera acel tip de PH pentru a nu fi nevoiti sa alteram solul.

Contine:

  • 4 sticle de 10 ml cu reactiv N, P, K, PH
  • 1 sticla de 10 ml cu activator pentu azot
  • 1 eprubeta cu inchidere
  • 4 pipete
  • 4 tuburi de test
  • 1 card de culoare

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

7619124319344

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech kit NPK-PH pentru azot fosfor potasiu PH”