C-Tech TPH1810 umidometru PH metru fotometru de sol

85 lei TVA inclus

SKU: TPH1810

Aparat de analiza a solului analogic C-Tech TPH1810 umidometru, PH metru, fotometru, care masoara 3 parametri: umiditatea, intensitatea luminii si PH-ul solului.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech TPH1810 umidometru, PH metru, fotometru pentru sol, aparat de analizat solul 3 in 1, analogic, care masoara 3 parametri: intensitatea luminii, umiditatea si PH-ul.
Majoritatea plantelor si arborilor nu supravietuiesc in soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat va asigurati ca plantele din gradina, sera sau din casa cresc in conditii optime.
Previne udarea necorespunzatoare a plantelor si ofera informatii daca plantele primesc lumina suficienta.

Exemplu: Daca acul indicator este între 6 și 7 avem un PH de 6.5 iar daca masuram umiditatea avem 65%. Necesita un interval de asteptare de 1 minut pana incepe sa indice corect.
Acest aparat pentru sol, nu necesita baterii, este suficient sa introduceti sondele in sol si in aproximativ 60 secunde o sa inceapa sa indice.
Lungime sonde 20 cm.

Masoara:

  • PH: 3.5-8 PH, rezolutie 0.5 PH
  • Intensitatea luminii: 0-2000 lux
  • Umiditatea: 1-10 (o unitate reprezinta 10% umiditate)

Utilizare:

  1. Cu o lopata afanati solul si il omogenizati pana la 15 cm adancime eliminand pietrele, frunzele si crengile gasite. Puteti colecta solul ce se vrea masurat, intr-o galeata sau vas.
  2. Daca masurati PH-ul turnati apa pana la saturatie. Omogenizati din nou, apasati solul si lasati sa stea 5-10 minute.
  3. Introduceti aparatul in sol 15 cm si asteptati 60 secunde apoi cititi valoara. Daca se masoara in vas, sonda nu trebuie sa atinga peretii vasului.
  4. Nu se poate folosi decat la sol. Nu functioneaza la lichide sau alimente.
  5. Pentru umiditate introduceti aparatul in sol 15 cm, fara sa indoiti sondele. Daca nu intra, incercati in alt loc sau spargeti crusta de la suprafata pamantului si incercati din nou. Asteptati 60 secunde apoi cititi valoarea.
  6. Inainte de fiecare utilizare stergeti aparatul cu un material textil aspru, dinspre varf spre aparat, pentru a elimina oxizii. Daca efectuati mai multe masuratori, de fiecare data stergeti sondele.
  7. Pentru intensitatea luminii, indreptati partea superioara a aparatului spre sursa de lumina si cititi valoarea.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

3870003583605

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech TPH1810 umidometru PH metru fotometru de sol”

S-ar putea să-ți placă și…