C-Tech SGS06 PH metru umidometru fotometru fertilometru de sol

135 lei TVA inclus

SKU: SGS06

Multifunctional de analiza a solului analogic C-Tech SGS06 umidometru, PH metru, fertilometru, fotometru, care masoara 4 parametri: umiditatea, PH-ul, fertilitatea la sol si intensitatea luminii.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech SGS06 PH metru, umidometru, fertilometru si fotometru de sol, aparat analogic multifunctional 4 in 1, care masoara 4 parametri: fertilitatea, umiditatea si PH-ul la sol, plus intensitatea luminii.
Majoritatea plantelor si arborilor nu supravietuiesc in soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat va asigurati ca plantele din gradina, sera sau din casa, cresc in conditii optime.
In plus, previne udarea necorespunzatoare a plantelor si ofera informatii referitoare la intensitatea luminii si daca solul are ingrasaminte suficiente (solul care este fertilizat prea mult, in special cu ingrasaminte pe baza de azot, este daunator dezvoltarii plantelor).
Acest tester de sol nu necesita baterii, este suficient sa introduceti sonda in sol si in aproximativ 3 secunde o sa inceapa sa indice.
Dispune de sonda solida, cu diametrul de 10 mm si cap rabatabil care usureaza citirea.
Lungime sonda 16 cm.

Masoara:

 • PH: 1-8 PH, acuratete ±0.5 PH
 • Fertilitatea: slaba (LOW), ideala (NOR), mare (HIGH)
 • Umiditatea: 0-10 (0-3 uscat, 3-7 potrivit, 7-10 umed), acuratete ±10%
 • Intensitatea luminii: 0-2000 lux

Utilizare:

 1. Cu o lopatica afanati solul si il omogenizati pana la 10 cm adancime eliminand pietrele, frunzele si crengile gasite. Puteti colecta solul ce se vrea masurat, intr-o galeata sau vas.
 2. Daca masurati PH-ul sau fertilitatea turnati apa, mai ales daca solul este uscat. Omogenizati din nou, apasati solul si lasati sa stea 5-10 minute.
 3. Introduceti sondele aparatul in sol 8-10 cm si asteptati 3 secunde apoi cititi valoarea. Daca se masoara in vas, sonda nu trebuie sa atinga peretii vasului.
 4. Nu se poate folosi decat la sol. Nu functioneaza la lichide sau alimente.
 5. Pentru umiditate introduceti aparatul in sol 8-10 cm, fara sa indoiti sonda. Daca nu intra, incercati in alt loc sau spargeti crusta de la suprafata pamantului si incercati din nou. Asteptati 3 secunde apoi cititi valoarea.
 6. Pentru a masura intensitatea luminii, tineti aparatul in mana la nivelul frunzelor si indreptati senzorul spre Soare, cat mai perpendicular posibil.
 7. Inainte de fiecare utilizare stergeti aparatul cu un material textil aspru, dinspre varf spre aparat, pentru a elimina oxizii. Daca efectuati mai multe masuratori, de fiecare data stergeti sondele.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6248089907689

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech SGS06 PH metru umidometru fotometru fertilometru de sol”