C-Tech THE1825 umidometru PH metru fertilometru de sol

75 lei TVA inclus

SKU: THE1825

Aparat de analiza a solului analogic C-Tech THE1825 umidometru, PH metru, fertilometru, care masoara 3 parametri: umiditatea, fertilitatea si PH-ul solului.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech THE1825 umidometru, PH metru, fertililometru de sol, aparat de analiza 3 in 1, analogic, care masoara 3 parametri: fertilitatea, umiditatea si PH-ul.
Majoritatea plantelor si arborilor nu supravietuiesc in soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat va asigurati ca plantele din gradina, sera sau din casa, cresc in conditii optime.
Previne udarea necorespunzatoare a plantelor si ofera informatii daca solul are ingrasaminte suficiente (solul care este fertilizat prea mult, in special cu ingrasaminte pe baza de azot, este daunator dezvoltarii plantelor).
Acest tester de sol nu necesita baterii, este suficient sa introduceti sondele in sol si in aproximativ 10 secunde o sa inceapa sa indice.
Lungime sonde 11.5 cm.

Masoara:

  • PH: 0-8 PH
  • Fertilitatea: slaba (galben), ideala (verde), prea mare (rosu)
  • Umiditatea: 1-10 (1-3 uscat, 4-7 potrivit, 8-10 umed)

Utilizare:

  1. Cu o lopatica afanati solul si il omogenizati pana la 10 cm adancime eliminand pietrele, frunzele si crengile gasite. Puteti colecta solul ce se vrea masurat, intr-o galeata sau vas.
  2. Daca masurati PH-ul sau fertilitatea turnati apa, mai ales daca solul este uscat. Omogenizati din nou, apasati solul si lasati sa stea 5-10 minute.
  3. Introduceti sondele aparatul in sol 8-10 cm si asteptati 30 de secunde apoi cititi valoarea. Daca se masoara in vas, sonda nu trebuie sa atinga peretii vasului.
  4. Nu se poate folosi decat la sol. Nu functioneaza la lichide sau alimente.
  5. Pentru umiditate introduceti aparatul in sol 8-10 cm, fara sa indoiti sondele. Daca nu intra, incercati in alt loc sau spargeti crusta de la suprafata pamantului si incercati din nou. Asteptati 30 de secunde apoi cititi valoarea.
  6. Inainte de fiecare utilizare stergeti aparatul cu un material textil aspru, dinspre varf spre aparat, pentru a elimina oxizii. Daca efectuati mai multe masuratori, de fiecare data stergeti sondele.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

722777369950

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech THE1825 umidometru PH metru fertilometru de sol”

S-ar putea să-ți placă și…