Smart Sensor PH328 umidometru PH metru termometru

295 lei TVA inclus

SKU: PH328

Aparat de analiza a solului Smart Sensor PH328, umidometru, PH metru, termometru care masoara 3 parametri: temperatura, umiditatea si PH-ul solului.

 

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Smart Sensor PH328 umidometru, PH metru, termometru pentru sol, aparat 3 in 1, digital, care masoara 3 parametri: temperatura solului, umiditatea si PH-ul solului. Acesta este un model premium cu rezolutie si acuratete mare, care se apropie calitativ, in privinta preciziei si a rapiditatii de aparatele de laborator.
Majoritatea plantelor si arborilor nu supravietuiesc in soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat va asigurati ca plantele din gradina, sera sau din casa cresc in conditii optime. In plus, previne udarea necorespunzatoare a plantelor si ofera informatii cu privire la temperatura solului, utile pentru semanare, udare si transplantare.
Aparatul functioneaza cu doua baterii AAA, neincluse.
Dispune de afisaj iluminat, indicator al nivelului de incarcare a bateriilor, oprire automata dupa 5 minute si de o sonda deosebit de groasa de 10 mm. Aceasta elimina partial riscul de indoire si creste viteza de reactie, deoarece solul face contact mai bun cu aparatul.
Lungime sonda 21 cm.

Masoara:

 • PH: 2-8.5 PH, acuratete 0.2 PH, rezolutie 0.01 PH
 • Temperatura: -10ºC +60ºC, acuratete ± 1.5ºC, rezolutie 0.1ºC
 • Umiditatea relativa: 1 – 84% RH, acuratete ±4% RH, rezolutie 0.1% RH

Utilizare:

 1. Cu o lopata afanati solul si il omogenizati pana la 15 cm adancime eliminând pietrele, frunzele si crengile gasite. Puteti colecta solul ce se vrea masurat, intr-o galeata sau vas.
 2. Daca masurati PH-ul turnati apa pana la saturatie. Omogenizati din nou si lasati sa stea 30 minute.
 3. Introduceti aparatul in sol 15 cm si asteptati cateva zeci de secunde apoi cititi valoarea. Daca se masoară in vas, sonda nu trebuie sa atinga peretii vasului.
 4. Nu se poate folosi decat la sol. Nu functionează la lichide sau alimente.
 5. Pentru umiditate introduceti aparatul in sol 15 cm, fara sa indoiti sondele. Daca nu intra, incercati in alt loc sau spargeti crusta de la suprafata pamantului si incercati din nou. Asteptati cateva zeci de secunde apoi cititi valoarea.
 6. Pentru temperatura, introduceti aparatul in sol si asteptati cateva zeci de secunde. Daca nu este introdus in sol, dupa un timp o sa arate temperatura ambientala.
 7. Inainte de fiecare utilizare stergeti aparatul cu un material textil aspru, dinspre varf spre aparat, pentru a elimina oxizii. Daca efectuati mai multe masuratori, de fiecare data stergeti sondele.
 8. Nu lasati aparatul in sol mai mult de 30 de minute, deoarece sonda incepe sa se oxideze iar bateriile sa se descarce in mod accelerat.
 9. Bateriile descarcate afecteaza precizia, schimbati-le des. Nu stocati aparatul cu baterii in el perioade lungi de timp.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

722777369905

1 recenzie pentru Smart Sensor PH328 umidometru PH metru termometru

 1. 5 din 5

  Mari

  Super multumit… isi face treaba perfect. Neaparat trebuie tinut cont cont de temperatura de afara si de umiditate cand se masoara PH. Acelasi sol cam la aceiasi umiditae da diferente daca se masoara la 10 sau 35 de grade.


Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…