C-Tech THE1862 umidometru PH metru fertilometru de sol

130 lei TVA inclus

SKU: THE1862

Aparat de analiza a solului digital C-tech THE1862 umidometru, PH metru, fertilometru, care masoara 3 parametri: umiditatea, fertilitatea si PH-ul solului.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech THE1862 umidometru, PH metru, fertililometru de sol, aparat de analiza 3 in 1, digital, care masoara 3 parametri: fertilitatea, umiditatea si PH-ul.
Majoritatea plantelor si arborilor nu supravietuiesc in soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat va asigurati ca plantele din gradina, sera sau din casa, cresc in conditii optime. In plus, previne udarea necorespunzatoare a plantelor si ofera informatii daca solul are ingrasaminte suficiente (solul care este fertilizat prea mult, in special cu ingrasaminte pe baza de azot, este daunator dezvoltarii plantelor).
Functioneaza cu 4 baterii LR44 (AG13), incluse.
Lungime sonda 17 cm

Masoara:

  • PH: 3.5-9 PH, rezolutie 0.1 PH
  • Fertilitatea: 0-99%, rezolutie 1%
  • Umiditatea: 0-99%, rezolutie 1%

Utilizare:

  1. Cu o lopatica afanati solul si il omogenizati pana la 10 cm adancime eliminand pietrele, frunzele si crengile gasite. Puteti colecta solul ce se vrea masurat, intr-o galeata sau vas. Daca se masoara in vas, sonda nu trebuie sa atinga peretii vasului.
  2. Porniti aparatul si asteptati cateva secunde, apoi introduceti sonda aparatul in sol 10-14 cm si mai asteptati cateva secunde.
  3. Apasati din nou butonul de pornire. Aparatul o sa afiseze valorile masurate. Daca nu se intampla nimic, mai apasati o data.
  4. Nu se poate folosi decat la sol. Nu functioneaza la lichide sau alimente.
  5. Inainte de fiecare utilizare stergeti aparatul cu un material textil aspru, dinspre varf spre aparat, pentru a elimina oxizii. Daca efectuati mai multe masuratori, de fiecare data stergeti sondele.
  6. Fertilitatea si PH-ul variaza in functie de umiditate. Daca adaugati apa, este normal ca sa obtineti alte valori.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

0774696761872

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech THE1862 umidometru PH metru fertilometru de sol”

S-ar putea să-ți placă și…