Preyda ulei premium pentru slefuire 120 ml

50 lei TVA inclus

SKU: 30191

Ulei premium Preyda, utilizat la slefuit, la sticla de 120 ml, care reduce uzura pietrelor, iar partea finisata este mai fina.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Preyda ulei premium de origine minerala special formulat pentru a fi folosit cu pietre de ascutit naturale sau artificiale. Obligatoriu a fi folosit cu pietrele de ascutit naturale de tip Arkansas, acest ulei premium, fiind recomandat fata de alte uleiuri.
Uleiul are triplu rol de a obtine o slefuire de calitate, de curatare si de protectie.
Pentru slefurire se aplica pe piatra inainte de a incepe procesul de ascutire. Reduce uzura pietrelor, iar partea slefuita este mai fina daca s-a folosit ulei.
Pentru curatare, dupa ce ati terminat cu slefuirea, aplicati cateva picaturi pe piatra de ascutit. Presiunea hidrostatica a uleiului ridica metalul din porii pietrei, iar aceasta se poate curata prin stergere cu o laveta.
Acest ulei premium Preyda este util si pentru a sterge cutitele care nu sunt din inox pentru a le proteja de coroziune. Uleiul formeaza o pelicula fina pe lama iar acestea nu ruginesc, atat timp cat aceasta persista.
Uleiul vine intr-o sticla de plastic cu capac cu inchidere, ce are gaura de dozare la picatura. Aceasta permite controlul administrarii cu precizie a uleiului.

  • Capacitate 120 ml
  • Made in USA

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4045011138775

SKU

30191

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Preyda ulei premium pentru slefuire 120 ml”

S-ar putea să-ți placă și…