Gain Express AGF-320 inclinometru, aparat de masurat unghiul

255 lei TVA inclus

SKU: AGF-320

Inclinometru Gain Express AGF-320, aparat de masurat unghiurile relative si absolute, panta si caderea, cu baza magnetica si precizia de ±0.1 grade.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Gain Express AGF-320 inclinometru digital 3 in 1, protractor, nivela digitala, clinometru, utilizat pentru a masura unghiul sau inclinatia la elementele arhitecturale, setarea unghiului de ascutire la cutite, inclinarea fierastraielor circulare, alinierea plugurilor si a lamelor de nivelat, a unghiului de scurgere la tevile de drenaj etc.

Aparatul poate masura 3 factori:
1. Unghiul (grade)
2. Panta (%)
3. Caderea (mm/m sau in/ft) – care exprima cati mm per metru are caderea unui plan. Daca, spre exemplu, avem 20 mm/m, inseamna ca acea panta coboara 20 mm la fiecare metru. La 5 m diferenta de nivel va fi 100 mm, la 7 m va fi 140 mm etc.

Masoara inclinatia absoluta si relativa (inclinatia unui obiect fata de altul, care si acesta este inclinat la randul lui).
Dispune de baza magnetica cu nisa in forma de V, pentru atasare pe suprafata de lucru, inclusiv tevi rotunde de diametru mic.
Afisajul pe verde, ofera o buna vizibilitate in conditii de iluminare redusa. Acesta contine o pictograma, care permite utilizatorului sa afle rapid daca inclinatia este spre stanga sau dreapta.
Este dotat cu alarma ce se poate dezactiva, indicator a nivelului de incarcare a bateriilor, functia HOLD si posibilitatea de calibrare.
Vine insotit de husa din cordura cu inchidere, care se poate prinde la centura si surubelnita.

Caracteristici:

  • Gama de lucru 4 x 90°
  • Precizie ±0.1°
  • Rezolutie 0.05°
  • Baterii 2 x AAA (incluse)
  • Dimensiuni 68 x 60 x 32 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

3870003583537

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gain Express AGF-320 inclinometru, aparat de masurat unghiul”