BCB CN337 soba pe alcool solid si gel, aprobata NATO si MoD UK

35 lei TVA inclus

SKU: CN337

Soba BCB CN337 pe alcool solid sau gel, pliabila, cu paravan contra vantului, aprobata pentru utilizare de NATO si Ministerul Apararii al Regatului Unit.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

BCB CN337 soba pe alcool solid, gel si chiar lichid, pliabila, tip commando, deosebit de usoara, fiind suficient de mica sa incapa in buzunar. Se adresează drumetiilor pe jos, unde volumul si greutatea conteaza. Ideala pentru urgente, excursii, situatii de supravietuire.
Soba dispune de un paravan de vant pe o latura care ii creste eficienta si rigiditatea. Acesta va permite sa montati soba piramidal, pentru a concentra focul mai bine, functie utila la vase cu fundul mic.
Cateva tabletele pot fi stocate in soba.
Pe langa pastilele de spirt solid, poate functiona cu gel combustibil si chiar cu alcool lichid. In acest scop are o tava adanca unde se poate turna alcoolul si aprinde.
Genul acesta de sobe fac parte inca din anii ’30 din dotarea echipamentului individual militar al trupelor de recunoaștere (recon), al fortelor speciale aflate in raiduri sau sunt folosite de organizatiile umanitare.
Acesta soba este de calitate militara si este aprobat pentru uzul fortelor NATO si de catre MoD UK (Ministerul Apararii al Regatului Unit).
NATO Stock Number 7310-99-587-4226

  • Dimensiuni pliata 114 x 70 x 26 mm
  • Dimensiuni depliata 154 x 70 x 55 mm
  • Greutate totala 110 g
  • Made in UK

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

5016549973373

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „BCB CN337 soba pe alcool solid si gel, aprobata NATO si MoD UK”

S-ar putea să-ți placă și…