Luster Leaf 1609CS kit NPK-PH azot fosfor potasiu PH

89 lei TVA inclus

SKU: 1609CS

Trusa de analiza a solului, Luster Leaf 1609CS, kit NPK-PH, utilizat pentru a analiza concentratia azotului, fosforului, potasiului din sol si PH, contine 10 teste.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Luster Leaf 1609CS kit NPK-PH de analiza a solului, pe baza a 4 parametri: azot (N), fosfor (P), potasiu (K) si PH. Acest kit va permite sa efectuati 10 teste, cate 4 de PH si doua pentru azot, fosfor si potasiu, fara sa mai fie nevoie sa apelati la un laborator specializat.
Se poate utiliza individual, folosind comparatorul de culoare de pe ambalaj sau ca rezerva pentru sistemul mai avansat Luster Leaf 1605.

Masoara:

Azotul – este direct responsabil de cresterea si inverzirea frunzelor. Deficienta de azot cauzeaza ingalbenirea frunzelor si crestere incetinita. Suprabundenta de azot duce la frunze dese si intarzie inflorirea. Planta este susceptibila la boli iar fructele sunt de slaba calitate. Azotul este important in special pentru plantele cultivate pentru frunze. Stimuleaza utilizarea altor nutrienti din sol.
Fosforul – este un element important in dezvolarea semintei si a radacinilor. Deficienta de fosfor opreste cresterea si produce sterilitatea semintelor. Fosforul ajuta la dezvoltarea plantelor cultivate pentru seminte si radacini. Dezvolta fructele si creste continutul de vitamine, iar planta devine mai rezistenta la boli si inghet.
Potasiul – favorizeaza sinteza proteinelor, formarea carbohidratilor, imbunatateste culoarea si gustul fructelor. Ajuta la dezvoltarea timpurie, creste rezistenta la inghet si boli. Plantele cu deficienta de potasiu sunt mici cu radacini slab dezvoltate. Frunzele sunt patate si curbate, par uscate la margine, iar recoltele vor fi slabe.
PH – controleaza cat de bine plantele utilizeaza nutrientii din sol. Fiecare planta prefera un anumit PH, de aceea este important sa cunoastem preferintele lor. Este indicat ca pe un sol de un anumit PH sa cultivam impreuna plante care prefera acel tip de PH pentru a nu fi nevoiti sa alteram solul.

Acest kit NPK-PH, vine insotit de un tabel cu Ph-ul la cateva dintre cele mai populare plante si a mudului de calculare a cantitatii de ingrasaminte ce trebuie administrata in functie de rezultate.

  • Made in USA

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

5557890133301

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Luster Leaf 1609CS kit NPK-PH azot fosfor potasiu PH”