YHequipment RHA-801 refractometru pentru AdBlue

199 lei TVA inclus

Refractometru YHequipment RHA-801 pentru AdBlue sau pentru uree, interval de masurare larg si precizie mare de 0.2%. Se poate utiliza in scop industrial sau agricol.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

YHequipment RHA-801 refractometru pentru AdBlue, de mare precizie si interval de masurare larg. AdBlue este o solutie compusa din apa purificata si uree. In mod normal toate motoarele Diesel sunt reglate sa functioneza cu AdBlue cu concentratia de 32.5%.
Pe langa verificarea concentratiei AdBlue, acest refractometru pentru uree, este util pentru prepararea si verificarea oricaror solutii care contin uree, indiferent ca au utilizare agricola sau industriala.

Utilizare: indreptati aparatul spre soare sau o sursa de lumina puternica, priviti prin obiectiv si rotiti spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test cateva picaturi din ceea ce doriti sa testati, apoi inchideti fereastra transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.
Refractometrul dispune de surub de calibrare si compensare intre 10-300C.
Calibrare: adaugati apa pe prisma, cititi valoarea, iar daca nu afiseaza zero, rotiti surubul de calibrare incet, cu ajutorul surubelnitei, spre stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este zero.

Masoara:

  • Concentratia AdBlue (concentratia uree): 0 – 40%, acuratete ±0.2%, rezolutie 0.2%

Accesorii incluse:

  • Pipeta
  • Surubelnita
  • Material cu microfibra pentru sters
  • Cutie din plastic cu inchidere pentru stocare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

0792855830177

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „YHequipment RHA-801 refractometru pentru AdBlue”

S-ar putea să-ți placă și…