Gain Express AGF-260 inclinometru, aparat de masurat unghiul

195 lei TVA inclus

SKU: AGF-260

Inclinometru Gain Express AGF-260, aparat de masurat unghiurile relative si absolute, cu baza magnetica si precizia de ±0.1 grade.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Gain Express AGF-260 inclinometru digital, protractor, nivela digitala, clinometru, utilizat pentru a masura unghiul sau inclinatia la elementele arhitecturale, setarea unghiului de ascutire la cutite, inclinarea fierastraielor circulare, alinierea plugurilor si a lamelor de nivelat, a unghiului de scurgere la tevile de drenaj etc.
Masoara inclinatia absoluta si relativa (inclinatia unui obiect fata de altul, care si acesta este inclinat la randul lui).
Dispune de baza magnetica pentru atasare pe suprafetele de lucru si afisaj pe alb pentru o buna vizibilitate, in conditii de iluminare redusa. Afisajul contine un balansoar care permite utilizatorului sa afle rapid dacă inclinatia este spre stanga sau dreapta.
Se utilizeaza usor avand doar doua butoane (cel de Zero este folosit pentru a masura inclinatia relativa) si nu necesita calibrare. Nu este influentat de temperatura si dispune de functia de oprire automata dupa o perioada.
Carcasa pe lateral este construita din aluminiu.
Inclinometrul vine insotit de husa din cordura cu inchidere, ce se poate prinde la centura.

Caracteristici:

  • Gama de lucru 4 x 90°
  • Precizie ±0.1°
  • Rezolutie 0.05°
  • Baterii 2 x AAA (incluse)
  • Dimensiuni 59 x 59 x 28 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

712221437403

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gain Express AGF-260 inclinometru, aparat de masurat unghiul”